Gratis Online Training
7 Bloeddruk Verlagende Stappen
Kun je niet? Meld je sowieso even aan, want dan sturen we je een uitnodiging voor de volgende keer.
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
*Als je je aanmeldt voor deze gratis online training, krijg je ook wekelijks gratis tips voor een gezonde levensstijl. Met je registratie voor het webinar ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals geschreven in de privacy policy. 

OptimaleGezondheid.com - info@optimalegezondheid.com -  +31 85-0020467 - St.-Jacobsstraat 123 -135 3511BP Utrecht -

DISCLAIMER: Genoemde resultaten tijdens het webinar zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en ik heb een gezonde levensstijl. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variëren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en werk-ethiek. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niets voor jou.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie tijdens het webinar. De gebruiker kan aan de informatie geen rechten ontlenen. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar onze beste weten. 

De informatie is tevens geen vervanging van een gekwalificeerd arts. De adviezen zijn uitsluitend gezonde leefstijl tips die eventueel kunnen leiden tot verbetering van de gezondheid. Hierover kunnen geen garanties worden gegeven. 

OVER DE TRAINING: Aan het einde van de training doe ik een aanbod aan alle deelnemers om zich aan te melden voor persoonlijke coaching. Dit is echter volledig vrijblijvend. De training duurt ongeveer 90 minuten waarna je probleemloos kunt vertrekken zonder op het aanbod in te gaan. De inhoud van de training is concreet en toepasbaar, ook wanneer je niet op het aanbod ingaat. De waarde die je uit het webinar zult halen zal er niet minder om zijn.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.
Powered By ClickFunnels.com